Novi Sad
28.10.2010.
17:20 > 19:12
Danas je Skupštini grada predato obaveštenje da će u gradskom parlamentu biti formirana odbornička grupa Ujedinjeni regioni Srbije, koju sačinjavaju G17+ i Grupa građana Maja Gojković.
  • ROĐENI NOVOSAĐANIN

    29.10.2010 08:16
    ŠUROVANJE I ZAVOĐENJE REDA
    Šurovanje demokratske stanke u Novom Sadu počelo je odmah nakon izbora 2008.godine kada je prilikom delenja plena /javna preduzeća/ na insistiranje Igora Pavličića ‚‚INFORMATIKA‚‚ i dalje ostala pod upravljanjem stanke MAJE GOJKOVIĆ.Ostale koalicione stranke na to su pristali ukoliko to bude iz kvote koja pripada demokratama. Ta saradnja je nastavljena i odanošću Maje prilikom obezbeđivanja potrebne većine u skupštini grada kada su odbornici njene stranke u znak neslaganja /FOL???/ napuštali skupštinsku sednicu i time automatski obezbeđivali izglasavanje ideje demokrata. Sada na dogovor ‚‚DEMOKRATA I G 17+‚‚ da nebi demokrate gubile iz svoga rejtinga G 17+ se spaja sa Majinom strankom u zajedničku stranku URS koji i onako nemaju ni zajedno nikakav rejting pa sti nemaju šta ni da izgube.Na budućim izborima URS kao koalicioni partneri nastupiće sa demokratama i ono malo glasova koji oni donose neće dozvoliti da se prelije u ostale opozicione stranke !!!
    Ne samo stadion ‚‚VOJVODINE‚‚ nego SPENS treba da preuzme ‚‚POSLOVNI PROSTOR‚‚ jer je i to jedan veliki poslovni prostor koji ne može da sam da opstane !!!
    Grad treba da napravi reformu ‚‚JAVNIH PREDUZEĆA‚‚ i ona koja su potrebna za funkcionisanje grada da se finansira iz budžeta a koja nisu da se pod hitno privatiziju !!!
    Ovako J.P. i upravni odbori u njima služe za finansiranje i zapošljavanje stranačkih kadrova što se može zakljućiti i iz primera ‚‚INFORMATIKE‚‚
  • dobro upucen

    29.10.2010 05:49
    a kadrovske promene?!
    Danas se ocekuju velike kadrovske promene...
    Dva preduzeca pa promena na visokim gradskim funkcijama pa...
    Ali o tome cete vec verovatno danas, kasnije pisati...
  • Ирон

    28.10.2010 21:11
    ...честитке Маји и УРС....
    Искрене честитке Г-ђи Гојковић на месту шефа нове одборничке групе у скупштини града...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna